Tuesday, May 31, 2011

rule of a lady #87


yeah...i love this rule.....it takes me a few years to wonder on something that what other people told me about u....and today after i know everything about u...i am really disappointed...bcoz for a few years i keep wonder n i think that everyone lie to me....but in the end i realized that u r d one who lie me from the begining....

grrrrr.....

 
lately...aku sgt bengang n marah sgt kat someone...bile tgk muka dia je rasa mcm nk pelempang...dah la muda dari aku..then tunjuk besar kepala n tak hormat org....ak kadang malas la nk ckp...tgk cara pakai sikit punye la....tp perangai lembu lg elok kot....sia2 jer tgk mcm tu tp perangai mcm taik....

yes aku sgt marah ngan dia....buat semua benda tak mintak kebenaran dari aku...main ikot keputusan sndr...mcm la mak bapak dia yg bayar yuran ak kan...igt2 la skit...i tak mintak duit mak bapak ang la nk lepak kat sini...tp hormat skit org lain yg ada kat sini....jgn igt nk tunjuk baik n belas kasih ang kat org buat org lain tak rasa selesa....ape....mak bapak depa tu bayar yuran aku gak ke ape????

skarg ni buat nk main kasar ngan ak...ikotkan hati aku...memang ak takmo beralah...mau je ak angkat tangan or jerkah jer org yg bangang mcm dia....tp pikir balik dr ak marah org yg sedia dah bodoh buat ape...dah memang keturunan br turun dari pokok so susah la nk masuk ngan org mcm ak....

someday...i hope that dia disappear frm my life n hope kukout' macam ni ak dah tak jumpe dah...klu jmpe mai aku sepak terajang jer....kadang ada gak rasa nk buat dajal kat dia smpai dia tak tahan n ambek tali gatung diri dia sndr....senang abes cite.....tp mcm org ckp la...org yg br trn dari pokok ni memang susah....mcm red indian dapat senapang...punya la mangkaq...

Sunday, May 29, 2011

just go....


yes...u leave me before without a reason....n u come back with a lot of reason n told me that what happen before was a mistake n misunderstanding...but then u still keeping secret until today...thank to God...coz He open my eyes...see and realized that everything happen between u and me was a mistake...until today, u still cheating on me....u keep telling me that what happen before was my mistake becoz i choose to leave u to something better...but u keep chasing me until today....why don't u leave me alone n let me choose my own way...n please don't mess with my heart again n again....

never regret of anything....


everything happens for a reason....i never regret it....just deal with it..maybe it's take time...but...i know if it's supposed to happen..it will...

Saturday, May 28, 2011

why????why????why???



i can be ur listener


i can be ur ears...so i can listen to all u wanted to say...

Friday, May 27, 2011

reality...


almost make me cry read dis....='(

rule of a lady #64


Thursday, May 26, 2011

all i've learned past few years....

it's true...all these years...i learn so many thing....just not to depend to other people...just stand up on ur own feet...coz after a few years...no one care about what u think n what u do....

why should i???


why am i should feel jealous when you're not even mine...just forget about it!!

Be a better person


i'm not trying....i have to....everything i do...i cannot just trying to be...but i should do it...
we don't know if we not start to do thing...just not say it...u have to do it...

If a girl is silent.....

Tuesday, May 24, 2011

yeah....i'm free now...

i'm so tired staring my lappy everyday trying to finish my 2nd draft...n yes...i can make it within 1 week i already finish 3/5 of my chapters n  submit to my supervisor....n now i have another week trying n struggle to finish all the chapter n submit...than i have time to relaxing n slow start my new project...ganbatte...chaiyok to myself.....^_^

nerd!!

whats missing???

Mood...

Maybe....

Don't you ever forget that!!!

single!

BFF

L.I.F.E



Wednesday, May 18, 2011

Thursday, May 5, 2011

it's all i want...


just give me truth...it's all i want...

daily life - imagination vs reality

how much i love u...

Do u want to know how much i love u...lets count 2gether....^__^

Tuesday, May 3, 2011

Yang KuMahu

Seringnya ku berpikir sampai penat

Tak jua kutemukan jalan keluarnya 
Jika memang bukan ini sudah,  tamatkanlah 
Karenaku tak mau waktuku terbuang 

Jangan memaksakan ini 
Jika memang bukan ini 
Karena sesuatu yang peka 
Buat kita jadi masalah 






Yang ku mau ada dirimu 
Tapi tak begini keadaannya 
Yang ku mau selalu denganmu 


Jika Tuhan mau begini 
Rubahlah semua jadi yang ku mau 
Karena ku ingin 
Semua berjalan seperti yang ku mau 


Monday, May 2, 2011

hati yang kau sakiti...

video

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…

*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru

Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

kembali ke *)

kembalikan senyumku








Zivilia - Aishiteru (TN)

Zivilia - Aishiteru (TN)